OVER ONS 

De Big Data Hub Community is in het leven geroepen om bedrijven te ondersteunen bij de verschillende facetten van Big Data Innovatie. Dit doen wij door een actieve samenwerking met wetenschap, het bedrijfsleven en relevante (IT)-leveranciers. 

 

Onze oplossing 

Nederland is een ondernemend land vol bedrijvigheid. In het tijdperk van digitale transformatie wordt er door software en apparatuur veel data gegenereerd. 

Door deze bedrijven te koppelen aan wetenschappers die relevante modellen hebben ontwikkeld en IT leveranciers met de juiste tools kunnen we innovatie versnellen. 

De Big Data Community is een real life lab waar bedrijven, buiten hun dagelijkse omgeving, aan de slag kunnen gaan met hun big data toepassingen en door de koppeling met wetenschap en ervaring van andere bedrijven sneller betere modellen kunnen bouwen.

 

 

 

Schermafbeelding 2019-02-01 om 10.49.41

Partners van de Community  

E-Tail Genius

Be Genius with A.I.

E-Tail Genius helpt bedrijven met een uniek A.I. platform waarmee waardevolle costumer insights verkregen kunnen worden. Door het gebruik van deze modules kan een duurzame concurrentie positie gemaakt verkregen worden.

Youwe

Stay ahead. Go Beyond.

Youwe is een Full Service Digital Agency. Ze werken binnen het speelveld van digitale transformaties, intelligente multi-channel commerce platforms, klant- kennis- dealerportals tot aan Product Informatie Management systemen. 

 

Gemeente Rotterdam

Niet praten, maar poetsen

Onze Community heeft haar geschiedenis in het altijd mooie Rotterdam. De Community is samen met de gemeente gestart om het belang van deze kennis eerst in Rotterdam, en later in heel Nederland te promoten.

 

Erasmus Universiteit Rotterdam

Make it happen!

De Erasmus Universiteit is een promoter van innovatie en kennis in de gehele wereld. De Big Data Community werkt veel samen met professoren van de Erasmus Universiteit als sprekers voor haar events. Zo heeft de wetenschap een podium om haar onderzoek te laten zien en kan het bedrijfsleven ervan profiteren. 

Organisatie 

Prof. dr. Felix Janszen

Prof. dr. Felix Janszen

Koen Klokgieters

Koen Klokgieters

Janine Nöthlichs

Janine Nöthlichs

Ryan Pichel

Ryan Pichel

Arian Oosthoek

Arian Oosthoek

Rogier Hosman

Rogier Hosman